user_mobilelogo

Zandvoort, 19 maart 2016

Vandaag stond de tweede editie van de strandrace Zandvoort - Katwijk - Zandvoort op het programma. De wedstrijd bestond uit 42 kilometer, inclusief op de terugweg een extra keerlus bij Langervelderslag. De ruim 500 gestarte rijders hadden op weg naar Noordwijk een windkracht 4 in de rug. Maar op de weg terug maakten de tegenwind en het mulle zand het de rijders erg moeilijk. Degene die geen moeite hadden met deze zware omstandigheden waren Bram Imming en Nina Kessler. Zij schreven deze mooie strandrace bij op hun palmares.

Team Imming was bij de heren sterk vertegenwoordigt. Direct na het startschot waren het de mannen van Team Imming die zich op kop zette. Het peloton brak in stukken en er ontstond een flinke kopgroep. Het waren Bram Imming en Richard Jansen die weer uit deze kopgroep wisten te ontsnappen. De ploeggenoeten werkten goed samen en konden vooruit blijven tot aan zandvoort. Het was Bram Imming die als eerste de finishlijn passeerde. Arjan van de Plas werd derde.

De dames was het Nina Kessler die wederom dit seizoen een strandrace op haar naam schreef. Zij wist na 1:23.47 de finish te passeren. Een kleine 2 minuten later wist Nancy Karels beslag te leggen op de tweede plaats voor Esther Kortekaas.

 

Uitslag:

  Heren Dames
1. Bram Imming Nina Kessler
2. Richard Jansen  Nancy Karels 
3. Arjan van de Plas  Esther Kortekaas 

Bekijk alle uitslagen op de site van de organisatie.

Oypo icoon 8

Hieronder een kleine impressie van de foto's van dit evenement:

 
 
 
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok