user_mobilelogo

Haarlemmermeerse Bos, 9 juli 2017

Een mooi parcours was uitgezet in het Haarlemmermeerse Bos voor het Kampioenschap Haarlemmermeer. Bij de Funklasse stonden er 33 rijders aan de start. Het tempo lag hoog en binnen enkele ronden was het rijdersveld over het gehele parcours verdeeld. Voorin werd flink strijd geleverd en moesten de rijders één voor één lossen uit de kopgroep. Uiteindelijk bleef Tim van Gijlswijk alleen over en kon zo de wedstrijd op zijn naam schrijven voor respectievelijk Michael van Strien en Stefan Treling.

Bij de Topklasse lag het tempo direct vanuit de start erg hoog. Bij de eerste passage van de finishlijn waren er twee koplopers, Bram Rood en Maarten Visker, met 30 seconden voorsprong op de grote groep. Achter de kopgroep werd er gestreden om de derde plek. Bij het ingaan van de laatste ronde bleek Bram Rood een kleine voorsprong te hebben genomen op Maarten Visker. Bram Rood kon deze voorsprong vasthouden tot op de finishlijn. Roy Rotteveel werd uiteindelijk knap derde.  

Uitslag:

  Fun Klasse Top Klasse
1. Tim van Gijlswijk Bram Rood
2. Michael van Strien  Maarten Visker 
3. Stefan Treling  Roy Rotteveel 

Bekijk de gehele uitslag op de website van Noordbikers.

Oypo icoon 8

Hieronder een kleine impressie van de foto's van dit evenement:
 
 
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok