user_mobilelogo

Zwanenburg, 3 april 2016

Het mooie lente weer trok veel renners naar het clubhuis van De Bataaf. Vandaag stond het eerste 'Club Crit' op de agenda voor de Vast Verzet Bokaal 2016. Dit jaar zijn de renners verdeeld over twee categoriën; categorie A en B. Het eerst ging de categorie B met 34 renners van start. Hierin was ook de westrijd van de dames opgenomen. Tijdens deze westrijd vonden vele aanvallen plaats, maar geen enkele aanvaller kon een serieus gat slaan met het peloton. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een massasprint. Hierin was Bruno Bobbink de snelste! Bij de dames was Asley faye veruit de beste. Zij wist met een ronde voorsprong te winnen.

Bij categorie A stonden 29 renners aan de start. De 25 ronden werden in een rap tempo afgewerkt. Net zoals in de wedstrijd bij categorie B kon geen enkele renner ontsnappen uit het peloton. Ook deze wedstrijd eindigde in een massasprint. Stefan Vis was met een fietslengte verschil de snelste.

Uitslag:

  Categorie A Categorie B Dames
1. Stefan Vos Bruno Bobbink Ashley Faye
2. Thomas Jacobs Edwin van Kerkhof Nathalie Simoens
3. Paul Vanotti Martijn Meijer Astried Huebner

Oypo icoon 8

Hieronder een kleine impressie van de foto's van dit evenement:

 
 
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok